Nyheter 2024

Nu tar vi sikte på 2024!

Stress hantering

– föreläsningar – yoga – coaching, en helg med avkoppling!

Vi håller helgkurser där vi fokuserar på att hantera stress, med meditation och djupavslappning, och du får också möjlighet till enskilda coachsamtal. Du får testa olika stressreducerande tekniker och hjälp att träna in dom, och grunder i yoga för hemmabruk. Vi blandar föreläsningar med övningar och moment där vi tränar in olika stressreducerande tekniker. Du kommer att få ta en aktiv roll i din egen stresshantering så att du lätt och enkelt kan fortsätta med det när du är hemma igen.

Helgkursen kommer att börja fredag 16.00 och avslutas söndag 14.00 och kommer att hållas antingen i Göteborgsområdet eller i Småland. Om du vill att vi kommer till ditt närområde och har ett bra förslag på ställe så hör gärna av dig med förslag.

Det här är en helg för nedkoppling, avkoppling och uppkoppling! En helg för att hitta lugnet och kunna samla kraft!

Kursen leds av Anna Lindberg som är certifierad mindfulness instruktör och trippelutbildad  yogainstruktör, NLP Trainer och en helt underbart varm person. Anna driver företaget www.jiva.se och arbetar med holistisk hälsa på heltid i Kungälv med omnejd.

Spanien

Vad sägs om att blanda sol, bad, segling och mental återhämtning i Spanien?

Vi har ett underbart ställe att vara på i Murcia regionen, området ligger vid Mar Menor där vi under en vecka kommer att jobba med föreläsningar, NLP övningar, Yoga, segling eller windsurfing, hälsosamt leverne och meditation. Vill du veta mer om mental träning och samtidigt ha en skön avslappnande vecka i värmen när det inte är så varmt i Sverige? Vi kommer att börja dagarna med en promenad på långa sandstränder och sedan yoga i sanden, för att sedan njuta av en härlig frukost ute. Under dagarna kommer det att vara föreläsningar om hälsa, kost, avslappning, mental träning och NLP. Segling eller windsurfing är för den som vill lära sig grunder eller om du redan kan, i varmt vatten och hålls av engelsktalande spanjorer. Dagarna kommer att varvas med olika övningar och aktiviteter och tid för vila och sol. Kvällarna är fria till att gå på restaurang eller egna aktiviteter.

För frågor så ring Lotten 0760-280 250

Lämna ett svar